top of page

O V E R  M I J

Mijn naam is Luca en ik ben de Founder van The Energy Tribe.

Als Human Design Analist, coach en als mens ben ik enorm gefascineerd door hoe het leven zich ontvouwt als een mathematische puzzel. Een levenspuzzel die smeekt om gekraakt te worden, zodat het leven vóór jou gaat werken en je vol energie, succes, voldoening, liefde én authenticiteit in jouw kracht staat.

Ik beschik over een groot ontvankelijk vermogen, waardoor ik op verschillende levels kennis en inzichten aanwend. Mijn omgeving noemt het vaak `een fotografisch geheugen`, maar ikzelf noem het brainwaves of teleloads, waardoor ik intuïtief weet wat jou verder brengt én hoe jij zuiver in jouw kracht staat.


Tijdens mijn readings en (business)coaching trajecten ligt de focus  op het in kaart brengen van wie jij bent, waar je heen mag, hoe je kunt losbreken van alles wat jou klein houdt én wat er in jou huist, wanneer je onbegrensd jezelf bent;
 

Waar wil jij aan beginnen? Waar loop je tegen aan? Ben je wel toegewijd aan de juiste dingen, werkzaamheden, relaties én omgevingen in het leven? Ben jij toegewijd aan jezelf? Mag jij van jezelf zijn zoals je bent? Onbegrensd en in het nu? Ben je toe aan jouw next level stap, maar weet je niet waar te beginnen? Ik geef jou het inzicht en de tools die jou weer zuiver bij jezelf brengen, zodat jouw voet van de rem gaat en je vol kunt gaan voor de dingen waar jij gelukkig van wordt!


Ik werk met Human Design, Gene Keys, Sjamanistische rituelen, energetic soul- & breathwork, soul sounds, familieopstellingen én de vier elementen om jou weer volledig in contact te brengen met jezelf.

Wanneer je toegewijd bent aan jezelf en aan de dingen die jou in je kracht zetten, dan zal het leven gaan stromen in een opwaartse spiraal. And then... then the magic begins...


Ben jij klaar om in het nu, onbegrensd jezelf te zijn, jouw big next level aan te gaan, los te breken van alles wat jou níét laat beginnen aan de dingen die voor jou bedoelt zijn?
Plan dan een intake gesprek in, zodat vandaag de dag wordt dat jouw leven vóór jou gaar werken.Liefs,Luca

 

Luica.jpg

O P L E I D I N G &
E R V A R I N G

2023

Human Design analist
Premium Sarah Leers 
HD opleiding

 

Ik heb met succesvol resultaat de gecertificeerde premium Human Design opleiding van Sarah Leers afgerond. Hierdoor beschikt 
T H E  E N E R G Y  T R I B E over de meest  zuivere én actuele HD kennis van dit moment. waardoor jouw Human Design Proces vanuit een integere safe space wordt begeleid.

2022 - 2023

Ik heb met succesvol resultaat de basisopleiding Sjamanisme gevolgd, bij Esther van Wijnen van MOON'S FARM, en beschik mede hierdoor over een verscheidenheid aan inzichten, kennis en intuïtief vermogen om jou te begeleiden tijdens jouw weg naar voldoening én geluk. 

2022

Post HBO
Strategisch Management

Euris University 

Ik heb met Cum Laude resultaat de Post HBO opleiding Strategisch Management gevolgd aan de EURIS University en beschik hierdoor over baanbrekende inzichten om jou weer terug in het zadel te krijgen met werk waar jij écht voldoening uithaalt!

Sjamanisme opleiding
Eén jarige basis opleiding bij Esther van Moons' Farm 

 

2013 - 2023

Strategisch Manager & Coach
Worldline & Rabobank 

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van coaching én management, bij Corporate bedrijven, en beschik daardoor
over de competenties om jou adequaat, integer, ontvankelijk én
met oog voor jouw unieke proces te begeleiden.

 

2013 - 2023

Belangenbehartiger Beroepsmatige PTSS 
Politie

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als Belangenbehartiger Beroepsmatige PTSS en beschik mede hierdoor over veel kennis, inzicht én oplossendvermogen om trauma én eventuele bijkomende problematiek een plek te geven. 

1997 - 2009

Klassieke Zangopleiding 
ACVA - Caro Kindt

Ik heb 12 jaar lang een klassieke zangopleiding gevolgd, aan de Academy of Vocal Arts onder leiding van Caro Kindt, én zelf ervaren wat de kracht van muziek is. Muziek speelt daarom in al mijn coachingstrajecten een grote rol om jouw transformatie kracht bij te zetten.
 

K O M  I N  C O N T A C T

+31 6 55 723 703

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page